Logó készítés űrtechnológiával!

Motivációnk

Céges logód az arculatod egyik alappillére. Tudjuk, hogy értékes neked, ezért kiemelt figyelmet szentelünk neki az elkészítés során. Vektorosan készítjük a legmodernebb grafikai szoftverekkel, hogy minden kivitelezéshez, online, offline grafikához felhasználható legyen. A stílusunk az a minimal, amin nem fog az idő sem. Nézd meg referenciáinkat és dolgozzunk együtt!

Galaktikus előnyeink

 • Teljes körű igényfelmérés!
 • Proaktív kommunikáció!
 • Piacképes, időtálló stílus!
 • Határidők pontos betartása!
 • Megbízható, lelkiismeretes grafikusok!

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

A logó készítés pontos menete

 • Megpróbáltuk az évek alatt leegyszerűsíteni ezt a szolgáltatást és van egy jól bevállt gyakorlatunk, amit most röviden ismertetek. Az első körben az igényfelmérő kitöltésével megtörténik a kapcsolatfelvétel. Ha bármi gond lenne az erre szánt formmal, akkor töltsd ki az itt letölthető dokumentációnkat és küldd el nekünk közvetlenül e-mail címünkre.
 • Ezután meg kell várnod válaszunkat, melyet általában 24 órán belül teljesítünk. A munkák általában hullámokban jönnek, előfordulhat, hogy aktuálisan nem sok kapacitásunk van, de ilyenkor ezt még a munka elkezdése előtt jelezzük. Normál körülmények között a logótervezés átlagos időtartama 1 hét. Ez az az időintervallum, ami alatt megkapod az első 3 koncepciót.
 • Ezek közül kell választanod. A számodra, vagy a döntéshozók számára szubjektív alapon meg kell határozni, melyik az az út, ami a legjobban illik a cégedhez. Ezután írj nekünk közvetlen címünkre és a logótervezés ezen pontjánál kell az esetleges változtatási lépcsőket beiktatni. Alap helyzetben 3 ilyen lépcső áll rendelkezésedre, ennyi van belekalkulálva a csomagunk árába. Természetesen kérheted, hogy ez a szám legyen magasabb, ám ebben az esetben (akár a projekt időtartama alatt is) emeljük a kiajánlott árat. Célunk ezzel csak annyi, hogy a logótervezés ne legyen egy végtelen folyamat, hanem jól átgondolt, piacképes, relative gyors eredmény születhessen.
 • Ha a változtatási körök után megvan a döntés, akkor egy digitális számlázás ellenében átadjuk a teljes logó csomagot. Ebben a csomagban benne vannak a raszteres, vektoros forrásfájlok, az ajándék 3D-s hatású látványtervekkel. A formátumokat illetően az általánosan használt nyomdaipari, grafikai-szabvány kiterjesztésekkel dolgozunk, mint: Vektoros PDF, EPS, AI, de elküldjük a logókat ledarabolva külön-külön JPEG, transzparens hátterű PNG formátumokban. A látványterveket raszteresen szintén átadjuk, melyek később felhasználhatóak marketing célokra is.

Az ár így tevődik össze

Logó készítés szolgáltatásunk Ár (bruttó Ft)
3 koncepció készítése 50.000
3 változtatási kör ingyenes
3D-s hatású látványtervek ingyenes
Szaktanácsadás, konzultáció ingyenes
Formátum-Garancia a csomagunkra ingyenes
+ Elsőbbségi extra (48 órán belüli tervezés) +25.000
+ 1 koncepció kérése +15.000
+ 1 tervezési kör kérése +10.000
+ arculati kézikönyv a logóhoz +150.000
Igényfelmérő kitöltése

Nem győztünk meg? Nézd meg az összes logó referenciánkat!

Tovább a logó készítés referenciákhoz!
Load More Posts

Töltsd ki igényfelmérőnket!

Igényfelmérőnk 3 perc alatt kitölthető. Tudjuk, hogy nem rövid, de azt kérem tőled, hogy tölts ki lehetőséged szerint minden mezőt, hiszen fontos információval szolgálhat nekünk a tervezés során. Helyes e-mail címet adj meg, különben nem tudunk majd válaszolni neked!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Cég/szolgáltatás neve

Megrendelésed
Alap logótervezés csomag - 50.000 FtElsőbbségi logótervezés - 75.000 FtLogótervezés arculati kézikönyvvel - 150.000 Ft

Milyen szavakat tartalmazzon a logó pontosan?

Van-e már meglévő arculati elem, amihez igazodni kell a tervezés során?

Létezik-e olyan logó, ami kiindulópont lehet a tervezésben?

Küldj néhány fájlt nekünk (3mb max)

Egyéb megjegyzés

Nem megy a kitöltés?

Ne ess pánikba! Ha esetleg a technika ördöge közbeszólna és nem tudod kitölteni az igénybekérőnket, akkor írj ránk direkt az e-mail címünkre és kollégánk azonnal segíteni fog neked. Ha nincs kedved/időd kitölteni, akkor is. Fontos, hogy minél több infó jusson el hozzánk és ebben csak te tudsz segíteni nekünk. Találjuk ki együtt a cégedhez/szolgáltatásodhoz vagy termékedhez illő legjobb logót és nyűgözd le ügyfeleidet velünk!

Igényfelmérő letöltése

Ha szeretnél egy komplett regényt írni nekünk, akkor ez nem a megfelelő felület neked. Azt tanácsolom, hogy töltsd le igényfelmérőnket Word formátumban (.docx) és a saját otthoni környezetedben írd meg nekünk, majd küldd el e-mail címünkre briefedet a logó készítés projetkről. Garantálhatom, hogy el fogjuk olvasni minden egyes szavát és mielőbb válaszolunk neked. Ne felejtsd el megadni kapcsolati adataidat is, hogy válaszolni tudjunk.

Igénybekérő letöltése

Elérhetőségek

 • Stargeckos Intergalaktikus Ügynökség
 • 0670/633 66 02
 • stargeckos.com
 • www.facebook.com/stargeckos