40plusz_logotervek_vegleges

Részletes referencia információk

  • Igénybe vett szolgáltatás: Logó készítés

  • A weboldal linkje: 40plusz.hu

  • Elkészülési idő: kb. 2 hét

  • Design és Kivitelezés: Csurga

Szeretnél TE is velünk dolgozni?

Válassz te is minket, ha szeretnél egy hasonlóan galaktikus logótervet cégednek, szolgáltatásodnak vagy termékednek. Nem fogod megbánni, évekig elkísér majd profizmusunk, hiszen a minimal időtálló stílus. Keress minket most és egyeztessünk a részletekről! Ha nem győztünk volna meg, ne hagyd ki a többi referenciánkat sem!

Tovább a kapcsolathoz!

Leírás a megrendelőről és a munkáról

Ügyfelünk egy 40 éven felülieknek szóló online magazinhoz rendelte meg logótervezés csomagunkat, melyet végül 3 verzió közül választott ki. A munkával nagyon meg volt elégedve, később más szolgáltatásainkat is igénybe vette. A logó azóta is használatban van, az online és offline felületeken egyaránt. A koncepció, mint mindig: több színállásban és több elrendezésben került elkészítésre, hogy az aktuális arculati környezetnek megfelelően zökkenőmentes legyen a használata.

Rövid leírás az igénybe vett szolgáltatásról

A logókészítés a StarGeckos egyik fő profilja. Csak ezen az egy planétán több, mint 10 éves szakmai múlttal készítünk logóterveket, melyeket ügyfeleink nap, mint nap használnak. Lehet szó akár gyártásról, akár a céges arculat egységesítéséről, egy vektoros logó már elengedhetetlen az igényes kommunikációhoz. A logó olyan vizuális közlés, amiben segítségedre lehetünk. Olvasd el, hogyan zajlik egy ilyen megrendelés és próbáld ki emberfeletti tehetségünket.

Bővebben a logó készítésről
40plusz_logotervek_referencia_latvanyterv_1
40plusz_logotervek_referencia_latvanyterv_2
40plusz_logotervek_referencia_latvanyterv_3

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

Nézd meg a többi referenciánkat is közelebbről!

Még több referencia munkát szeretnék látni