Project Description

stargeckos_logokeszites_referencia_munka_4ever_photography_1

Részletes referencia információk

Szeretnél TE is velünk dolgozni?

Válassz te is minket, ha szeretnél egy hasonlóan galaktikus logótervet cégednek, szolgáltatásodnak vagy termékednek. Nem fogod megbánni, évekig elkísér majd profizmusunk, hiszen a minimal időtálló stílus. Keress minket most és egyeztessünk a részletekről! Ha nem győztünk volna meg, ne hagyd ki a többi referenciánkat sem!

Tovább a kapcsolathoz!

Leírás a megrendelőről és a munkáról

A logó tervezése során célunk egy szeretetteljes és rugalmas embléma megalkotása volt, mely kellően rugalmas a változatos tevékenységi körök megjelenítésére: Kismama-, újszülött-, baba-, gyermek-, családi- és portréfotózás. Éppen ezért a név volt a kiindulópontunk, azon belül is a 4ever szócska, melyben a “V” betűt egy szívvel helyettesítettünk. Eköré egy fényképezőgép kerettel erősítettünk rá a közlésre és az eredmény azonnal ütős és közérthető.

Rövid leírás az igénybe vett szolgáltatásról

A logókészítés a StarGeckos egyik fő profilja. Csak ezen az egy planétán több, mint 10 éves szakmai múlttal készítünk logóterveket, melyeket ügyfeleink nap, mint nap használnak. Lehet szó akár gyártásról, akár a céges arculat egységesítéséről, egy vektoros logó már elengedhetetlen az igényes kommunikációhoz. A logó olyan vizuális közlés, amiben segítségedre lehetünk. Olvasd el, hogyan zajlik egy ilyen megrendelés és próbáld ki emberfeletti tehetségünket.

Bővebben a logó készítésről
stargeckos_referencia_4ever_photography_logo_keszites_latvanytervek_1
stargeckos_referencia_4ever_photography_logo_keszites_latvanytervek_2
stargeckos_referencia_4ever_photography_logo_keszites_latvanytervek_3

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

Nézd meg a többi referenciánkat is közelebbről!

Még több referencia munkát szeretnék látni