Project Description

stargeckos_referencia_aero_szellozo_logo_keszites_1

Részletes referencia információk

Szeretnél TE is velünk dolgozni?

Válassz te is minket, ha szeretnél egy hasonlóan galaktikus logótervet cégednek, szolgáltatásodnak vagy termékednek. Nem fogod megbánni, évekig elkísér majd profizmusunk, hiszen a minimal időtálló stílus. Keress minket most és egyeztessünk a részletekről! Ha nem győztünk volna meg, ne hagyd ki a többi referenciánkat sem!

Tovább a kapcsolathoz!

Leírás a megrendelőről és a munkáról

Magyar termékhez készítettünk logót ügyfelünk megbízásából. A termék egy nyílászárókba építhető szellőző rendszer, más szóval légbevezető. A logó koncepció kidolgozása során pár megkötésünk volt csak megrendelői részről, amikkel könnyedén tudtunk azonosulni. Egy pegazust (szárnyas lovat) szerettünk volna összekötni egy olyan kreatív emblémában, melyben a szellőzés stilizáltan felismerhető. Az eredmények magukért beszélnek.

Rövid leírás az igénybe vett szolgáltatásról

A logókészítés a StarGeckos egyik fő profilja. Csak ezen az egy planétán több, mint 10 éves szakmai múlttal készítünk logóterveket, melyeket ügyfeleink nap, mint nap használnak. Lehet szó akár gyártásról, akár a céges arculat egységesítéséről, egy vektoros logó már elengedhetetlen az igényes kommunikációhoz. A logó olyan vizuális közlés, amiben segítségedre lehetünk. Olvasd el, hogyan zajlik egy ilyen megrendelés és próbáld ki emberfeletti tehetségünket.

Bővebben a logó készítésről
stargeckos_referencia_aero_szellozo_logo_keszites_latvanytervek_1
stargeckos_referencia_aero_szellozo_logo_keszites_latvanytervek_2
stargeckos_referencia_aero_szellozo_logo_keszites_latvanytervek_3

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

Nézd meg a többi referenciánkat is közelebbről!

Még több referencia munkát szeretnék látni