Project Description

stargeckos_referencia_artonblades_logo_vegleges

Részletes referencia információk

  • Igénybe vett szolgáltatás: Logó készítés

  • A facebook oldal linkje: Art on Blades

  • Elkészülési idő: kb. 2 hét

  • Design és Kivitelezés: Csurga

Szeretnél TE is velünk dolgozni?

Válassz te is minket, ha szeretnél egy hasonlóan galaktikus logótervet cégednek, szolgáltatásodnak vagy termékednek. Nem fogod megbánni, évekig elkísér majd profizmusunk, hiszen a minimal időtálló stílus. Keress minket most és egyeztessünk a részletekről! Ha nem győztünk volna meg, ne hagyd ki a többi referenciánkat sem!

Tovább a kapcsolathoz!

Leírás a megrendelőről és a munkáról

Az Art on Blades egy különleges jégrevű produkció, mely külföldön és belföldön egyaránt tevékenykedik. A logó tervezésnél a cél egy olyan koncepció kialakítása volt, melyben megjelenik a korcsolya valamilyen formában. A színállással erősítettünk rá a tevékenység közlésére és az egészbe a produkció nevét is beletettük természetesen. A végeredmény egy jól felhasználható minimal logó lett, mely bármilyen környezetben megállja a helyét.

Rövid leírás az igénybe vett szolgáltatásról

A logókészítés a StarGeckos egyik fő profilja. Csak ezen az egy planétán több, mint 10 éves szakmai múlttal készítünk logóterveket, melyeket ügyfeleink nap, mint nap használnak. Lehet szó akár gyártásról, akár a céges arculat egységesítéséről, egy vektoros logó már elengedhetetlen az igényes kommunikációhoz. A logó olyan vizuális közlés, amiben segítségedre lehetünk. Olvasd el, hogyan zajlik egy ilyen megrendelés és próbáld ki emberfeletti tehetségünket.

Bővebben a logó készítésről
stargeckos_referencia_art_on_blades_logo_keszites_latvanytervek_3
stargeckos_referencia_art_on_blades_logo_keszites_latvanytervek_2
stargeckos_referencia_art_on_blades_logo_keszites_latvanytervek_1

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

Nézd meg a többi referenciánkat is közelebbről!

Még több referencia munkát szeretnék látni