Project Description

aruhitelezes_logo_keszites_referencia_1

Részletes referencia információk

Szeretnél TE is velünk dolgozni?

Válassz te is minket, ha szeretnél egy hasonlóan galaktikus logótervet cégednek, szolgáltatásodnak vagy termékednek. Nem fogod megbánni, évekig elkísér majd profizmusunk, hiszen a minimal időtálló stílus. Keress minket most és egyeztessünk a részletekről! Ha nem győztünk volna meg, ne hagyd ki a többi referenciánkat sem!

Tovább a kapcsolathoz!

Leírás a megrendelőről és a munkáról

Ügyfelünk szolgáltatásai közé tartozik a piaci trendelemzés, hitelezési stratégiák megalkotása, kimutatások, hitelhirdetési kampányok kialakítása és természetesen a hitel ügyintézés minden formája. A logót egy weboldal-designhoz kérték és szándékosan nem szerettünk volna az emblémába a tevékenységi körre utalásokat elhelyezni. Egy visszafogott, minimal, de mégis komoly koncepció kialakítása volt a cél, melyet több verzióban valósítottunk meg.

Rövid leírás az igénybe vett szolgáltatásról

A logókészítés a StarGeckos egyik fő profilja. Csak ezen az egy planétán több, mint 10 éves szakmai múlttal készítünk logóterveket, melyeket ügyfeleink nap, mint nap használnak. Lehet szó akár gyártásról, akár a céges arculat egységesítéséről, egy vektoros logó már elengedhetetlen az igényes kommunikációhoz. A logó olyan vizuális közlés, amiben segítségedre lehetünk. Olvasd el, hogyan zajlik egy ilyen megrendelés és próbáld ki emberfeletti tehetségünket.

Bővebben a logó készítésről
40plusz_logotervek_referencia_latvanyterv_1
40plusz_logotervek_referencia_latvanyterv_2
40plusz_logotervek_referencia_latvanyterv_3

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

Nézd meg a többi referenciánkat is közelebbről!

Még több referencia munkát szeretnék látni