Project Description

stargeckos_referencia_chameleon_sport_and_fitness_logo_vegleges

Részletes referencia információk

Szeretnél TE is velünk dolgozni?

Válassz te is minket, ha szeretnél egy hasonlóan galaktikus logótervet cégednek, szolgáltatásodnak vagy termékednek. Nem fogod megbánni, évekig elkísér majd profizmusunk, hiszen a minimal időtálló stílus. Keress minket most és egyeztessünk a részletekről! Ha nem győztünk volna meg, ne hagyd ki a többi referenciánkat sem!

Tovább a kapcsolathoz!

Leírás a megrendelőről és a munkáról

A logó tervezés során a fő cél a cég nevével “rímelő” embléma kialakítása volt. Mindenképp minimal stílusban gondolkodtunk, mivel a logó számos online és offline anyagon, sok méret és színvariációban jelent meg. A kaméleon jól felismerhető, utal a változatos sport és fitness öltözékekre, melyek értékesítése ügyfelünk fő profilja. A logókat természetesen vektoros és raszteres formában is átadtuk, a képeken látható összes variánssal együtt.

Rövid leírás az igénybe vett szolgáltatásról

A logókészítés a StarGeckos egyik fő profilja. Csak ezen az egy planétán több, mint 10 éves szakmai múlttal készítünk logóterveket, melyeket ügyfeleink nap, mint nap használnak. Lehet szó akár gyártásról, akár a céges arculat egységesítéséről, egy vektoros logó már elengedhetetlen az igényes kommunikációhoz. A logó olyan vizuális közlés, amiben segítségedre lehetünk. Olvasd el, hogyan zajlik egy ilyen megrendelés és próbáld ki emberfeletti tehetségünket.

Bővebben a logó készítésről
stargeckos_referencia_chameleon_sport_and_fitness_logo_keszites_latvanytervek_1
stargeckos_referencia_chameleon_sport_and_fitness_logo_keszites_latvanytervek_2
stargeckos_referencia_chameleon_sport_and_fitness_logo_keszites_latvanytervek_3

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

Nézd meg a többi referenciánkat is közelebbről!

Még több referencia munkát szeretnék látni