Project Description

stargeckos_referencia_Global_intertrans_kft_logo_vegleges

Részletes referencia információk

Szeretnél TE is velünk dolgozni?

Válassz te is minket, ha szeretnél egy hasonlóan galaktikus logótervet cégednek, szolgáltatásodnak vagy termékednek. Nem fogod megbánni, évekig elkísér majd profizmusunk, hiszen a minimal időtálló stílus. Keress minket most és egyeztessünk a részletekről! Ha nem győztünk volna meg, ne hagyd ki a többi referenciánkat sem!

Tovább a kapcsolathoz!

Leírás a megrendelőről és a munkáról

A magyar tulajdonú szállítámányozással foglalkozó cég fő profiljai a nemzetközi közúti szállítmányozás és a belföldi fuvarozás. A logójuk egy minimal koncepció, mely valójában a Földet átölelő stilizált “G” betű, ezzel is utalva a tevékenységi körökre. A logóterveket a megrendelő több eltérő koncepcióból választotta ki és a végleges variánsokat vektoros és raszteres verzióban is átadtuk a 3D-s hatású látványtervekkel.

Rövid leírás az igénybe vett szolgáltatásról

A logókészítés a StarGeckos egyik fő profilja. Csak ezen az egy planétán több, mint 10 éves szakmai múlttal készítünk logóterveket, melyeket ügyfeleink nap, mint nap használnak. Lehet szó akár gyártásról, akár a céges arculat egységesítéséről, egy vektoros logó már elengedhetetlen az igényes kommunikációhoz. A logó olyan vizuális közlés, amiben segítségedre lehetünk. Olvasd el, hogyan zajlik egy ilyen megrendelés és próbáld ki emberfeletti tehetségünket.

Bővebben a logó készítésről
stargeckos_referencia_global_intertrans_logo_keszites_latvanytervek_3
stargeckos_referencia_global_intertrans_logo_keszites_latvanytervek_2
stargeckos_referencia_global_intertrans_logo_keszites_latvanytervek_1

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

Nézd meg a többi referenciánkat is közelebbről!

Még több referencia munkát szeretnék látni