Project Description

stargeckos_referencia_grent_logotervek_vegleges

Részletes referencia információk

Szeretnél TE is velünk dolgozni?

Válassz te is minket, ha szeretnél egy hasonlóan galaktikus logótervet cégednek, szolgáltatásodnak vagy termékednek. Nem fogod megbánni, évekig elkísér majd profizmusunk, hiszen a minimal időtálló stílus. Keress minket most és egyeztessünk a részletekről! Ha nem győztünk volna meg, ne hagyd ki a többi referenciánkat sem!

Tovább a kapcsolathoz!

Leírás a megrendelőről és a munkáról

Ügyfelem egy webshopok készítésére szakosodott KKV, aki többek közt OpenCart tartalomkezelő rendszerrel készíti megrendelői számára a webáruházakat. Logójában a “G” betű kap főszerepet, melyet egy stilizált dobozba tettünk, így kapva eredményül egy kompakt, minimal emblémát. Fontos volt a koncepció egyszerűsége és a rugalmassága, mivel a logót az online felületeken változatos módon kell beilleszteni. A logó vektorosan és raszteresen is átadásra került a kiválasztás után.

Rövid leírás az igénybe vett szolgáltatásról

A logókészítés a StarGeckos egyik fő profilja. Csak ezen az egy planétán több, mint 10 éves szakmai múlttal készítünk logóterveket, melyeket ügyfeleink nap, mint nap használnak. Lehet szó akár gyártásról, akár a céges arculat egységesítéséről, egy vektoros logó már elengedhetetlen az igényes kommunikációhoz. A logó olyan vizuális közlés, amiben segítségedre lehetünk. Olvasd el, hogyan zajlik egy ilyen megrendelés és próbáld ki emberfeletti tehetségünket.

Bővebben a logó készítésről
stargeckos_referencia_grent_media_logo_keszites_latvanytervek_1
stargeckos_referencia_grent_media_logo_keszites_latvanytervek_2
stargeckos_referencia_grent_media_logo_keszites_latvanytervek_3

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

Nézd meg a többi referenciánkat is közelebbről!

Még több referencia munkát szeretnék látni