Project Description

stargeckos_hi-tech_expert_logo_tervezes

Részletes referencia információk

Szeretnél TE is velünk dolgozni?

Válassz te is minket, ha szeretnél egy hasonlóan galaktikus logótervet cégednek, szolgáltatásodnak vagy termékednek. Nem fogod megbánni, évekig elkísér majd profizmusunk, hiszen a minimal időtálló stílus. Keress minket most és egyeztessünk a részletekről! Ha nem győztünk volna meg, ne hagyd ki a többi referenciánkat sem!

Tovább a kapcsolathoz!

Leírás a megrendelőről és a munkáról

Mobiltelefon készülékek és tartozékok forgalmazásával, javításával foglalkozó cégnek készítettünk egy letisztult, minimal logót. A kérés az volt, hogy a változatos, de ugyanakkor visszafogott felületeken az Apple logójához hasonló egyszerűséggel képviselje az embléma a céget. Ezt több elrendezésben és színállásban valósítottuk meg és a végleges variáns kiválasztása után az ügyfél megkapta a teljes logócsomagunkat a raszteres és vektoros fájlokkal.

Rövid leírás az igénybe vett szolgáltatásról

A logókészítés a StarGeckos egyik fő profilja. Csak ezen az egy planétán több, mint 10 éves szakmai múlttal készítünk logóterveket, melyeket ügyfeleink nap, mint nap használnak. Lehet szó akár gyártásról, akár a céges arculat egységesítéséről, egy vektoros logó már elengedhetetlen az igényes kommunikációhoz. A logó olyan vizuális közlés, amiben segítségedre lehetünk. Olvasd el, hogyan zajlik egy ilyen megrendelés és próbáld ki emberfeletti tehetségünket.

Bővebben a logó készítésről
stargeckos_referencia_hi-tech_expert_logo_tervezes_latvanytervek_1
stargeckos_referencia_hi-tech_expert_logo_tervezes_latvanytervek_3
stargeckos_referencia_hi-tech_expert_logo_tervezes_latvanytervek_2

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

Nézd meg a többi referenciánkat is közelebbről!

Még több referencia munkát szeretnék látni