Project Description

stargeckos_masik_nyomda_logo_tervezes_vegleges

Részletes referencia információk

  • Igénybe vett szolgáltatás: Logó készítés

  • A weboldal linkje: nincs

  • Elkészülési idő: kb. 2 hét

  • Design és Kivitelezés: Csurga

Szeretnél TE is velünk dolgozni?

Válassz te is minket, ha szeretnél egy hasonlóan galaktikus logótervet cégednek, szolgáltatásodnak vagy termékednek. Nem fogod megbánni, évekig elkísér majd profizmusunk, hiszen a minimal időtálló stílus. Keress minket most és egyeztessünk a részletekről! Ha nem győztünk volna meg, ne hagyd ki a többi referenciánkat sem!

Tovább a kapcsolathoz!

Leírás a megrendelőről és a munkáról

Ügyfelünk egy nyomdai cégnek terveztetett velünk logót. A cél a CMYK színekkel történő ábrázolás volt, de ugyanakkor egy minimal, akár monokróm (egyszínű) verzióban is használható koncepció volt az elvárás. A végleges terv több variánsból került kiválasztásra és az ügyfélnek átadásra került az összes raszteres és vektoros elrendezés, illetve színállás a teljes körű felhasználhatóság érdekében.

Rövid leírás az igénybe vett szolgáltatásról

A logókészítés a StarGeckos egyik fő profilja. Csak ezen az egy planétán több, mint 10 éves szakmai múlttal készítünk logóterveket, melyeket ügyfeleink nap, mint nap használnak. Lehet szó akár gyártásról, akár a céges arculat egységesítéséről, egy vektoros logó már elengedhetetlen az igényes kommunikációhoz. A logó olyan vizuális közlés, amiben segítségedre lehetünk. Olvasd el, hogyan zajlik egy ilyen megrendelés és próbáld ki emberfeletti tehetségünket.

Bővebben a logó készítésről
stargeckos_referencia_masik_nyomda_logo_tervezes_latvanytervek_3
stargeckos_referencia_masik_nyomda_logo_tervezes_latvanytervek_2
stargeckos_referencia_masik_nyomda_logo_tervezes_latvanytervek_1

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

Nézd meg a többi referenciánkat is közelebbről!

Még több referencia munkát szeretnék látni