Project Description

stargeckos_sandersclean_logotervek_vegleges

Részletes referencia információk

Szeretnél TE is velünk dolgozni?

Válassz te is minket, ha szeretnél egy hasonlóan galaktikus logótervet cégednek, szolgáltatásodnak vagy termékednek. Nem fogod megbánni, évekig elkísér majd profizmusunk, hiszen a minimal időtálló stílus. Keress minket most és egyeztessünk a részletekről! Ha nem győztünk volna meg, ne hagyd ki a többi referenciánkat sem!

Tovább a kapcsolathoz!

Leírás a megrendelőről és a munkáról

Egy régi ügyfelünk logója, aki az épülettisztítás és ipari objektumok takarítására szakosodott céget vezet. A tevékenységek van ezen túl a mozgólépcsők takarítása is, mely stilizáltan megjelenik az egyébként “S” betűt formázó logóban. A színállás abszolút modern és az embléma teljesen minimal. Ez a letisztultság megjelenik ügyfelünk minden felületén, melynek online elkészítésében nekünk is részünk volt.

Rövid leírás az igénybe vett szolgáltatásról

A logókészítés a StarGeckos egyik fő profilja. Csak ezen az egy planétán több, mint 10 éves szakmai múlttal készítünk logóterveket, melyeket ügyfeleink nap, mint nap használnak. Lehet szó akár gyártásról, akár a céges arculat egységesítéséről, egy vektoros logó már elengedhetetlen az igényes kommunikációhoz. A logó olyan vizuális közlés, amiben segítségedre lehetünk. Olvasd el, hogyan zajlik egy ilyen megrendelés és próbáld ki emberfeletti tehetségünket.

Bővebben a logó készítésről
stargeckos_referencia_sanders_clean_logo_tervezes_latvanytervek_3
stargeckos_referencia_sanders_clean_logo_tervezes_latvanytervek_2
stargeckos_referencia_sanders_clean_logo_tervezes_latvanytervek_1

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

Nézd meg a többi referenciánkat is közelebbről!

Még több referencia munkát szeretnék látni