Project Description

stargeckos_SWNet_group_logoterv

Részletes referencia információk

Szeretnél TE is velünk dolgozni?

Válassz te is minket, ha szeretnél egy hasonlóan galaktikus logótervet cégednek, szolgáltatásodnak vagy termékednek. Nem fogod megbánni, évekig elkísér majd profizmusunk, hiszen a minimal időtálló stílus. Keress minket most és egyeztessünk a részletekről! Ha nem győztünk volna meg, ne hagyd ki a többi referenciánkat sem!

Tovább a kapcsolathoz!

Leírás a megrendelőről és a munkáról

Ügyfelünk hosting szolgáltatásához terveztetett velünk logót. Egy előre kitalált koncepciót kellett minimal módon megvalósítani olyan módon, hogy az online és offline felületeken is kitűnően felhasználható legyen. A végleges verzióban több elrendezés és színállás található és a munka végén a megrendelő részére az összes raszteres és vektoros logó variáns átadásra került.

Rövid leírás az igénybe vett szolgáltatásról

A logókészítés a StarGeckos egyik fő profilja. Csak ezen az egy planétán több, mint 10 éves szakmai múlttal készítünk logóterveket, melyeket ügyfeleink nap, mint nap használnak. Lehet szó akár gyártásról, akár a céges arculat egységesítéséről, egy vektoros logó már elengedhetetlen az igényes kommunikációhoz. A logó olyan vizuális közlés, amiben segítségedre lehetünk. Olvasd el, hogyan zajlik egy ilyen megrendelés és próbáld ki emberfeletti tehetségünket.

Bővebben a logó készítésről
stargeckos_referencia_swnet_group_logo_tervezes_latvanytervek_2
stargeckos_referencia_swnet_group_logo_tervezes_latvanytervek_1
stargeckos_referencia_swnet_group_logo_tervezes_latvanytervek_3

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

Nézd meg a többi referenciánkat is közelebbről!

Még több referencia munkát szeretnék látni