Szolgáltatásaink

Számos szolgáltatásunk elérhető már a Földön is. Célunk, hogy a Magyar KKV szektor igényeit lefedjük teljes mértékben. Legyen szó akár logó tervezésről, komplett arculat készítéséről, nyomdai anyagokról, akár céges weboldallal együtt, mi olyan minőséget állítunk elő, ami az egész galaxisban garantáltan megállja a helyét. Ez egyébként közel 100.000 fényév átmérőt jelent. Ha a célok ezen a távolságon túlmutatnak, akkor további egyeztetés szükséges a munkák megkezdése előtt.

Logó tervezést vállalunk 10 éves tapasztalattal (földi időszámítás szerint), olyan minimal stílusban, amin nem fog az idő. Logóink vektorosan készülnek, ultra high-tech technológiákkal, melyek a névjegykártya mérettől az  óriásplakátig bármilyen igény szerint legyárthatóak és tökéletesen reprezentálják az adott céget, szolgáltatást vagy terméket. Olvasd el, hogyan alkotjuk meg a puszta kreativitásunkkal új logódat, vagy nézd meg referenciáinkat és ellenőrizd munkáink intergalaktikus minőségét.

Bővebben a tervezésről
Referenciáink

A céged kibertérben való bemutatásához rengeteg olyan megoldásunk van, amivel konverzió-optimalizáltan, kiváló ár/érték aránnyal és hatásos esztétikummal tudjuk reprezentálni szolgáltatásod, terméked. Célunk, egy olyan webes felület létrehozása, mely stílusában igazodik céges arculatodhoz, közérthetően és átláthatóan közvetíti szándékaidat az emberiség többi része felé. A legoptimálisabb megoldást javasoljuk majd, amely az elvárásaidnak és a pénztárcádnak is egyaránt megfelel.

Bővebben a tervezésről
Referenciáink

Az emberiség jelenlegi technológiai szintjéhez mérten vállaljuk hologram-alapú marketing eszközök elkészítését, telepatikus propagandák kollektív besugárzását, nyomdai anyagok grafikai tervezését a Föld nyomdaipari szabványainak megfelelően. Nagy tapasztalattal készítünk névjegykártyákat, szórólapokat, meghívókat, roll-upokat, autó-dekor matricákat, kirakat terveket, óriásplakátokat és mindent, amire egy vállalkozásnak szüksége lehet a galaxis ezen peremvidékén.

További információért lépj velünk kapcsolatba!

A videók immár a közeljövő új tartalommarketingjének alappillérei. Mi már csak tudjuk, hiszen több csillagközi civilizáció fejlődését csodálhattuk meg az elmúlt pár ezer év alatt. Ezen a bolygón a cégek reklámzajból való kiemelkedéséhez nagy mértékben fog hozzájárulni a filmes vizualitás. Segítünk megfelelően használni ezt a mozgóképes technológiát, a legmodernebb effektekkel és szoftverekkel, hiszen világuralmi törekvéseink szerves részét képzi, hogy partnereinket új csúcsokra emeljük.

További információért lépj velünk kapcsolatba!

Teljes körű arculat tervezéssel méltó helyre pozícionáljuk cégedet ebben a kvadránsban. Csomagjaink úgy kerültek kialakításra, hogy a logó készítéstől a weboldal kivitelezéséig bezárólag lefedjék igényeidet. Olyan időtálló, profi és egységes brandinget alakítunk ki neked, amely a céges életedben mindenhol jelen lesz, ide értve a széles skálán mozgó online és offline marketingeszközöket. Fogalmazd meg univerzális céljaidat és lehozzuk neked a csillagokat. A naggyá válás első lépcsőfoka az esztétikus arculat.

További információért lépj velünk kapcsolatba!

Keress minket bővebb információkért!

Tovább a kapcsolathoz!

StarGeckos interplanetáris referenciák

Itt megtekinthető publikus munkáink egy része kategorizálva. Győződj meg saját szemeddel az általunk képviselt minőségről és nézd meg kikkel dolgoztunk az elmúlt években. A referenciáink a kialakított szolgáltatásaink szerinti bontásban megtekinthetőek és ne felejts el rájuk kattintani, mert minden munkánkat kibontottunk külön aloldalon.

Tovább az összes referenciához!