Weboldal készítés már a te naprendszeredben is!

Motivációnk

Mi kifejezetten a KKV (kis,- és középvállalkozások) részére készítünk kiemelkedően jó ár/érték arányú weboldalakat, melyek jellemzően egyszerű célokkal, korszerű és egységes arculattal és könnyen kezelhető admin felülettel rendelkeznek. A kezdeti elképzelésünk egy olyan komplex webes megoldás létrehozása volt, ami a kisebb költségvetéssel rendelkező vállalkozások/termékek számára is valódi, működőképes opció lehet. Olyan csomagokat hoztunk létre, melyek figyelembe veszik a vállalkozás aktuális szükségleteit és kifejezetten erre célmegoldásokat szolgáltatnak. Rendszereink elsődlegesen rugalmasak, hogy a változó igényeknek is meg tudjanak felelni és a vállalkozással együtt dinamikusan fejlődhessenek.

Régóta figyeljük az emberiséget és úgy látjuk a technológia most jutott el arra a pontra, amikor bárki megfizethet magának egy korszerű rendszert, kezelheti a saját tartalmait és méltó módon képviselheti cégét vagy termékét a digitális piacon. Az online jelenlét ma már nem csak lehetőség, hanem szükséglet is. Reálisan látjuk a mai piaci trendeket és folyamatosan alkalmazkodunk ezekhez. A hosszú távú együttműködésben hiszünk és büszkék vagyunk a már 10 éve gyarapodó ügyfélkörünkre, akikkel szoros kapcsolatban, egymást fejlesztve vághatunk neki az új kihívásoknak galaxis szerte (de első sorban a Naprendszerben). A célunk az, hogy a weboldal mindenki számára megtérüljön és új perspektívákat nyisson meg a vállalkozásfejlesztés területein.

Galaktikus előnyeink

 • Kiemelkedő ár/érték arány, elérhető árak!

 • Professzionális arculat kialakítása, piacképes, időtálló stílus!

 • Könnyen áttekinthető szerkezeti felépítés a jó konverziós arány érdekében!

 • Minden eszközön működő, responsive (mobilbarát) kialakítás!

 • Oldalon belüli keresőoptimalizálás (SEO) korszerű használata!

 • Folyamatosan fejlesztett, nyílt forráskóddal rendelkező tartalomkezelő rendszer (WordPress).

 • Felhasználóbarát admin felület, egyszerű kezelhetőség!

 • Rugalmasan változtatható és bővíthető struktúrák, a profi tartalomkezelés érdekében.

 • Megfelelő betöltési sebességű és biztonságos weboldalak készítése.

 • Facebook, közösségi média integráció!

 • A weboldal analitikák és a látogatók nyomkövetése modern módszerekkel!

 • Oktatás, tanácsadás az oldal kezelésével kapcsolatban!

 • Választható hosszú távú karbantartási opció!

 • Komplex ügyintézés webhosting területein is.

 • Folyamatos kapcsolat és segítségnyújtás ügyfeleink részére!

Az alábbi kérdésekre kattintva még többet megtudhatsz!

Ahhoz, hogy megfelelő ár/érték aránnyal bíró szolgáltatást nyújthassunk, a rendszereinket is ennek érdekében kellett kiválasztanunk. Mi a nyílt forráskódú (tehát bárki által szabadon felhasználható és szerkeszthető) rendszerek használatában hiszünk, aminek több oka is van. Óriási nemzetközi közösségi erejének köszönhetően, valós felhasználói igények mentén fejlesztik és folyamatos, globális trendeknek kell megfelelnie napról-napra. Ez a WordPress tartalomkezelő rendszer, ami szerintünk a jövőt képviseli az általános célú weboldal készítés területén. A web 27%-a jelenleg WordPress alapokon fut és mi is ezt a vonalat erősítjük a weboldal készítés szolgáltatásunkkal.

A WordPress folyamatosan terjed hazánkban is, aminek az oka elsődlegesen az, hogy az alaprendszer ingyenesen is elérhető bárki számára. Sok a téves asszociáció a WordPressel kapcsolatban. Egy része abból adódik, hogy sokan gyenge minőségben és a modern szakmai szempontok figyelmen kívül hagyásával gyártanak ilyen oldalakat. A másik gyakori félreértés, hogy a WordPress minden célra megfelelő választás lehet. Mi komoly igényfelméréssel már a projekt első szakaszában őszintén elmondjuk, hogy az igénynek megfelelő választás lehet-e ez a rendszer, vagy inkább másban érdemes gondolkodni. Ez egy egyedi hozzáállás, mivel a legtöbb cég pusztán eladni szeretné saját termékét, de mi a valóban működő és piacképes megoldásokat helyezzük előtérbe.

Igen, nagy tapasztalattal vállalunk gyári sablonokra építve is weboldalakat, a kezdő csomagunk kifejezetten egy ilyen ajánlatot tartalmaz. Ezt (másoktól eltérően) egyedi konfigurációkkal és valóban egyedi arculattal valósítjuk meg, mely a tökéletes belépő szintet képviseli a KKV számára. 10 éves tapasztalattal sok populáris sablon felépítését ismerjük és napi szinten használjuk a szakma által kiemelt frameworkok többségét. Nem dolgozunk mindennel, csak ellenőrzött és folyamatosan karbantartott sablonokat használunk fel munkáink során.

Az igényfelmérés során megszerzett információk alapján segítünk az ügyfélnek a megfelelő sablon ajánlásában, mely szerintünk a legjobb döntés az aktuális és a jövőbeli célok figyelembe vételével. Vállaljuk az ügyfél által vásárolt sablon professzionális testreszabását, tartalomfeltöltését, funkcionalitásának bővítését és karbantartását belépő csomagunk keretein belül. Külön ajánlatunk van kifejezetten a WordPress-re igazított webtárhely szolgáltatásra (hosting, domain). Így teljes körűen tudjuk garantálni a rendszer kifogástalan technikai működését a legjobb ár/érték arány mellett. Így az ügyfél válláról az összes terhet levesszük annak érdekében, hogy a saját vállalkozására a maximális időt tudja fordítani.

A “gyári” sablonok 3. fél által készített sablonok, általában saját egyedi, WordPress-re épülő frameworkkel, melyek kibővítik a tartalomkezelő rendszer alap funkcionalitását. A jó gyári sablonok igen népszerűek, sokszor dollár milliós tételben kerülnek eladásra, ezáltal nagyon komoly erőforrások bevonásával fejlesztik és tartják karban őket. A sablonok komplex téma-beállításoknak (theme-options) és rugalmas kezelőfelületüknek (theme-builder) köszönhetően gyorsan és hatékonyan lehet egyedi struktúrákat és funkciókat kialakítani. Az elterjedésükben első sorban a felhasználó-központú (programozást nem igénylő) kezelhetőség játszott szerepet.

A sablonok alacsony áron kaphatóak, mert tömegesen kerülnek értékesítésre. A gyártó cégek közvetlenül vállalnak supportot a vevők részére és a folyamatos fejlesztések mellett elhárítják a különböző problémákat (bugfix) és garantálják a kompatibilitást az alaprendszerrel (WordPress). Ez az üzleti modell egy újfajta értékesítést tett lehetővé, folyamatosan fejlődő kódbázis mellett és ennek integrálásával mi is alacsonyan tudjuk tartani a belépő kategóriás weboldalak elkészítését.

Egyáltalán nem. Mi teljes körű igényfelmérés után tudunk tanácsot adni az alap rendszer és a legoptimálisabb sablon kiválasztását illetően. Nem minden célra felelnek meg a gyári sablonok, de az egyszerűbb funkcionalitású weboldalak igényeit tökéletesen kielégítik. A felhasznált eszközeinket mindig a célok érdekében egyedileg választjuk ki, további információkért írj nekünk közvetlenül!

Igen, de nem a belépő csomagunkon belül. A vállalkozások általánostól eltérő igényeit, csak egyedi megoldásokkal lehet lefedni. Az egyedi sablonok általában az adott (előre specifikált) funkcionalitás(ok) integrálásával kerülnek elkészítésre és az igényeknek megfelelően célspecifikus megoldásokat tartalmaznak az aktuális körülmények figyelembevételével. Sok indok lehet arra, hogy miért nem ajánlunk 3. féltől származó (gyári sablont), ezeket minden esetben előre egyeztetjük ügyfeleinkkel.

A WordPress keretrendszer erős hazai közösséggel rendelkezik. Mivel nyílt forráskódra épül, ezért a működésével és használatával (fejlesztésével) kapcsolatos összes információ elérhető az interneten. Van továbbá hazai fórum, ahol a saját kérdések is megválaszolásra kerülnek. Facebookon is elérhető egy hivatalos helpdesk csoportunk, ahol díjmentesen segítünk mindenkinek az aktuális problémájának megoldásában, illetve a hazai felhasználókkal és fejlesztőkkel találkozhatsz.

Igen, viszonteladók vagyunk az elin.hu tárhelyszolgáltatónál, melynek keretein belül kedvezményes áron tudunk biztosítani minden célnak megfelelő terheléselosztásos szervereket, kifejezetten a WordPress rendszerhez optimalizálva, VPS-t, levelezőszervert és teljes-körű ügyintézést vállalunk domain regisztrációval kapcsolatosan is. Csak az általunk jóváhagyott tárhelyszolgáltatással egybekötött csomagjainkra tudunk karbantartást vállalni, mivel így tudjuk garantálni az adatok biztonságát, az oldal futtatásához stabil hátteret és a megfelelő támogatást (support).

Szeretném kitölteni az igénybekérőmet!

Tovább a megrendeléshez!

A weboldal készítés pontos menete

LANDING ZONE CSOMAG – Landolj a neten! – br. 120.000 Ft-tól

Tovább az ajánlatkéréshez

Mit tartalmaz a Landing Zone csomag?

Ez a csomag WordPress keretrendszerre építve kínál egyszerű megoldást egy-egy cég, termék vagy szolgáltatás rövid bemutatására, látványos designnal és konverzió-maximalizált struktúra kialakításával. Az oldalnak több célja is lehet, például a céges kapcsolati adatok és tevékenységek publikálása, interaktív űrlapok elhelyezésének lehetősége, termékek népszerűsítése, különféle reklámkampányok futtatása egyetlen oldalon belül (OnePage landing). A navigáció itt általában görgetős (scroll) módszerrel történik és a látogatók viselkedése tökéletesen irányítható az egyszerű elrendezéseknek és áttekinthető tartalmaknak köszönhetően. A weboldal az elkészítése után sem igényel különösebb karbantartást.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk ezt a csomagunkat, akik célzottan, akár kevés tartalommal szeretnének bemutatni egy-egy céget, szolgáltatást, vagy terméket. Tökéletes megoldás lehet akár időszakos marketing kampányok futtatására is, mivel alacsony költséggel és gyorsan felépíthető. Ajánljuk továbbá azoknak a vállalkozóknak, akik egyszerűen szeretnék kereshetővé tenni cégüket a neten.

ALPHA CENTAURI CSOMAG – Tűnj ki a neten! – br. 220.000 Ft-tól

Tovább az ajánlatkéréshez

Mit tartalmaz az Alpha Centauri csomag?

Több éves tapasztalattal alkottuk meg ezt a csomagot, mely olyan elemeket tartalmaz, amik elengedhetetlenek a KKV-k modern online jelenléthez. Olyan egységes, áttekinthető és egyedi designt biztosítunk, mely méltó módon képviseli majd az adott céget, terméket, vagy szolgáltatást. Ezzel a csomaggal remek ár/érték aránnyal tűnhetsz ki konkurenseid közül és valóban megnyílik az út a könnyen kezelhető online tartalmak felé. Az átadott tartalmak köré alakítjuk ki a rendszert, megállapítjuk a konverziós célokat és ezeknek megfelelően tervezzük meg a weboldalt. Az induláshoz szükséges megjelenésen túl biztosítjuk a különböző űrlapok, struktúrák, funkciók implementálását, az általános igények szerint. Ezen felül nagy szakmai tapasztalattal, fenntartható módon alakítjuk ki a 3. féltől származó (gyári) sablonok beállításait és környezetét, hogy az eredmény valóban gyors, biztonságos és könnyen használható legyen. Levesszük a terhet ügyfeleink válláról a karbantartás, webhosting és egyéb kérdések tekintetében is és komplex szolgáltatásunk keretein belül személyes oktatással és segítségnyújtással, folyamatos kapcsolattartással segítjük ügyfeleinket, hogy elérhessék velünk a csillagokat.

Kiknek ajánljuk?

A csomagot első sorban azoknak a kis,- és középvállalkozóknak ajánljuk, akik új weboldalt készíttetnének, vagy a már meglévő online megoldásukat szeretnék korszerűsíteni, még működőképesebbé tenni. Azoknak is ajánljuk, akik a piac egyik legjobb ár/érték arányú megoldását keresik és szeretik, ha a rendszerük rugalmas, könnyen kezelhető, nyílt forráskódra épül és továbbfejleszthető. Ha egy gyorsan-megtérülő rendszert szeretnél, ami valóban konvertál és általános igényeknek tökéletesen megfelel, SEO-ready, kampányok futtatására alkalmas. Ezen felül még esztétikailag is versenyképesebbé, egységesebbé tesz téged a saját piacodon belül. Ajánljuk továbbá a Föld lakossága között rejtőzködően élő gyíklényeknek is.

ORION CLASS CSOMAG – Első osztály a neten! – br. 500.000 Ft-tól

Tovább az ajánlatkéréshez

Mit tartalmaz az Orion Class csomag?

Léteznek olyan üzleti ötletek, melyeket érdemes minden szempontból stabil alapokra helyezni. Az egyedi igények, egyedi megoldásokat szülnek. Ebben a csomagban egy korszerű, mindenre kiterjedő tervezési metódust használunk, mely kifejezetten nagy látogatottságra, egyedi szerver-oldali megoldásokra és az általánostól eltérő funkcionalitás lefedésére tökéletes választás lehet. Részletesen kidolgozott specifikáció alapján, grafikai előtervezéssel, a folyamatok mélyreható kibontásán keresztül találjuk meg azt a megoldást, ami a legoptimálisabb rendszert eredményezi majd. Modern kódokkal, a további fejlesztések figyelembe vételével alkotunk meg egy jól skálázható weboldalt, mely megfelel az előre meghatározott céloknak.

Kiknek ajánljuk?

Azoknak a cégeknek, vállalkozásoknak ajánljuk, akik az ötletüket a lehető legjobb színvonalon szeretnék megvalósítani. Azokat az igényeket fedjük le a csomag keretein belül, amiket csak célspecifikus rendszerekkel lehet megoldani. Azok számára, akiknek nem elég a “belépő szint” és az ötlet sikeressége nagyban múlik a professzionális kivitelezésen. Akik online jelenlétükre befektetésként tekintenek és biztos technikai háttérrel, stabil alapokon szeretnének komplex és profittermelő megoldásokat létrehozni. Ezen felül azoknak javasoljuk, akik újszerű és az általánostól eltérő online jelenlét kialakítására törekednek.

Nem győztünk meg? Nézd meg az összes weboldal referenciánkat!

Tovább a weboldal készítés referenciákhoz!
Load More Posts

Töltsd ki igényfelmérőnket!

Igényfelmérőnk 3 perc alatt kitölthető. Tudjuk, hogy nem rövid, de azt kérem tőled, hogy tölts ki lehetőséged szerint minden mezőt, hiszen fontos információval szolgálhat nekünk a tervezés során. Helyes e-mail címet adj meg, különben nem tudunk majd válaszolni neked!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Választott csomag: Landing ZoneAlpha CentauriOrion Class

Jellemezd vállalkozásod, szolgáltatásod amihez weboldalt szeretnél!

Ki a célközönséged és mit szeretnél mit tegyenek a weboldaladon?

Interneten kik a legjobb konkurenciáid, milyen weboldalak tetszenek?